Bij Stek werken we in projecten en op locaties aan een rechtvaardige wereld, waarin ook kwetsbare mensen tot hun recht kunnen komen. Om dat werk te ondersteunen en bekend te maken zoeken we een ervaren communicatiemedewerker (20 uur per week) die op aanstekelijke wijze de verhalen van Stek deelt met verschillende doelgroepen via verschillende kanalen.

Als communicatiemedewerker adviseer je collega’s, management en besturen, je ontwikkelt communicatieactiviteiten van Stek en Protestantse Diaconie en voert die uit en je zorgt voor een optimale aanwezigheid op social media. Je schrijft persberichten, teksten, folders en jaarverslagen.Nieuws text rechts

Je werkt binnen Stek in een klein team maar hebt te maken met alle collega’s binnen de organisatie. Soms neem je het voortouw, soms ondersteun je plannen van anderen, altijd neem je je vakkennis en je onafhankelijke blik mee.

Ben jij de communicatiemedewerker die we zoeken? Lees dan snel verder in de uitgebreide vacaturetekst en vertel ons jouw verhaal. Reageren kan tot en met 15 november 2020.

(bron: Stek Den Haag)

Jouw vacature ook op Mediakathedraal.nl? Dat kan.