De coronaprotocollen van de Nederlandse bisschoppen hebben nogal voor beroering gezorgd. De bisschoppen nemen hun verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Gelovigen voelen zich echter onthand en wanhopig: de kerkelijke protocollen zijn niet voor iedereen helder en volgbaar.

Daarom, als speciale service naar de Nederlandse rooms-katholiek, en natuurlijk voor iedereen die zich in het geheim zo voelt, draagt de Mediakathedraal een praktisch boekje aan: het Lexicon katholieke coronabegrippen.

De redactie verheldert begrippen als ‘hostiehuiver’ en ‘virgulazalving’. Het handzame e-book voorziet in alle kerkelijke coronabegrippen. Weet u niet wat de H. Reserve is? Geen nood, het lexicon weet raad. Altijd al willen weten wat eredienstangst is? Kijk gewoon in het lexicon onder de ‘E’. Wilt u weten of u ook last hebt van ‘wijwatervrees’? Download het gratis lexicon.

Het Lexicon katholieke coronabegrippen is geschreven door Eric van den Berg, Frank G. Bosman en Peter van Zoest. Kosten: nul euro.

Omdat wij deze service zo belangrijk vinden, willen we er ook geen geld aan verdienen. Het lexicon is dan gratis. Dat is € 0! Net zoveel als de lucht die je inademt, en precies zoveel als Gods genade jou kost. Downloaden dat lexicon en LEZEN MAAR.